Targuri si expozitii

Targuri si Expozitii .ro - Organizatori de Targuri si expozitii

Organizatori de targuri si expozitii din Bucuresti

Rima Special srl

 

Adresa Bucuresti
Telefon 0730.003.827
Fax 031.780.00.37
Email office@sportexpo.com.ro
Website www.sportexpo.com.ro
Persoana de contact Iuliana Radu,
Evenimente organizate

Eveniment in curs de organizare SPORT EXPO – targ de articole si echipamente sportive.

Primaria Sectorului 4 si Rima Special au pregatit pentru toamna acestui an un eveniment fara pereche: SPORTEXPO – targ de echipamente si articole sportive. In LUMEA COPIILOR, intr-un cadru amenajat in spiritul miscarii in aer liber, SPORTEXPO vine sa antreneze interesul consumatorilor de sport pentru 5 zile, in perioada 8 -12 septembrie 2010.

Intr-un pavilion expozitional mobil in suprafata de 1.000 mp se vor confrunta cele mai importante oferte de articole sportive (biciclete, triciclete, trotinete, patine cu rotile si de gheata, palete pentru tenis de masa si bedminton, rachete, mingii de volei, baschet si fotbal, skiuri, skatebord, sanii, aparate gimnastica/recuperare medicala, dotari sali de sport si de fitness etc), echipamente sportive (treninguri, pantofi de sport, rucsaci, costume de ski si arte martiale etc), produse destinate sportului mintii(jocuri logice, jucarii educative, carti etc) si programe ale cluburilor sportive.

Evenimentul, cu multiple atribute de responsabilitate sociala, vine sa contribuie la promovarea sportului sub toate formele sale de manifestare, avand in vedere studii care arata ca miscarea ocupa doar 15 % din activitatile de petrecere a timpului liber.

SPORTEXPO se va bucura de prezenta unor mari sportivi romani, care vor arbitra intreceri sportive si vor motiva, prin puterea exemplului personal, preocuparea pentru exercitiul fizic. Evenimentul se adreseaza persoanelor active - apte pentru sport, persoanelor cu dizabilitati locomotorii - care urmaresc recuperarea prin miscare si celor supraponderale.

Firmele interesate sa participe la eveniment in calitate de expozant sunt invitate sa trimita o scrisoare de intentie la office@sportexpo.com.ro sau sa completeze formularul de inscriere disponibil pe www.sportexpo.com.ro incepand cu data de 12 iulie 2010.

Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.