Targuri si expozitii

Targuri si Expozitii .ro - Organizatori de Targuri si expozitii

Organizatori de targuri si expozitii din Bucuresti

ACCENTE NOI


AdresaCalea Victoriei nr. 21, etaj 1, sector 3, Bucuresti

Telefon0727 870 793
Site web www.accentenoifair.ro
e-mailaccentenoi@gmail.com
Persoana de contactCiprian Dinca
Evenimente organizate ACCENTE NOI FAIR, companie specializata in servicii integrate de promovare a marcilor prin intermediul targurilor si expozitiilor, organizeaza în Bucuresti si în tara expozitii de carte si material didactic (Didactic Expo, Târgul Estival Constanta), expozitii de pictura si arhitectura (T.A.F.F – Un Dalli la Dalles), manifestari internationale (Transcities Berlin – Bucuretti), precum si târguri tematice (Eurofest – Biblioteca de gusturi, Craciun la Obor, Târgul Indragostitilor, Târgul Martisorului).
Descriere Companie

Prin experienta dobandita de membrii echipei, ACCENTE NOI FAIRreprezinta solutia pentru elaborare si implementare a obiectivelor, pornind de la standul standard din panouri albe, dublu melaminate in structura de aluminiu de tip octanorm pana la standuri personalizate utilizate ca instrumente de exprimare a identitatii companiei alaturi de care se pot identifica servicii indispensabileparticiparii la targuri si expozitii: grafice, tipografice, consultanta amenajare stand, consultanta promovare, personal specializat, dotari audio-video.

In acest sens, transformam pronumele personal in atribut al managementului calitatii serviciilor.

Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.